Nytt år og nye muligheter.

Uten å spå for mye om 2019 så blir vi nok å treffe på flere utstillinger. Det blir flere NKK utstillinger og noen mindre utstillinger der det passer i forbindelse med arbeid og andre aktiviteter. Vi håper på turer til både Sverige og Danmark på våren og i sommerferien. Noen utstillinger 3000 kilometer borte er ikke i planene for 2019 foreløpig. Vi holder vår utstillingsside oppdatert med planer og legger fortløpende ut bilder og tekst fra utstillinger vi har deltatt på.

Nord Uch Basika’s Chasing Cars har vært i avl og vi håper det fører til flotte dalmatinervalper i begynnelsen av februar.

Vi eier sammen med oppdretter Helen Grongstad en meget flott Chinese Crested Powder Puff. I 2019 ønsker vi valper på Dark Diamond by Little Jade.  

 

 

Dette innlegget ble publisert i Frontside. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *