Nytt år og nye muligheter.

Romjulen er fin tid til lange turer med hundene og planlegge aktiviteter for kommende år. NKK utstillingene i Bø og Kristiansand er i kalenderen allerede sammen med DKK Roskilde. Årets første utstilling blir «My Dog» i Gøteborg. Etter hvert vil oversikt over utstillinger Kennel Basika skal delta på komme på vår utstillingsside.

King vet å kose seg.

«King» Skvå Matchmaker er godt plassert hos hundefolk i Larvik som har hatt dalmatiner tidligere.

Våre to andre dalmatinere koser seg hjemme med turer inn i skogen hvor de kan løpe fritt. De kommer ikke til å delta på mange utstillinger i 2018. Kanskje de begge blir med til NKK Kristiansand siden det bare er 40 minutter unna.

 

 

 

 

King i farta på nye stier i Larvik.

Sommerferien 2018 er ikke helt på plass da vi har to, tre alternativer. Men ferie skal det bli og førstevalget ser ut til å bli tur til Nord-Norge. Da er det mer å oppleve Norge enn å konkurrere på hundeutstilling, selv om vi sikkert finner noen på veien.

 

 

 

Dette innlegget ble publisert i Notat 2. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *