Ferie og jobb kan kombineres.

Med flere inneklemte helligdager i mai ble det en liten ferie med elementer av jobb. Vi er påmeldt utstillingene i Letohallen den 28 og 29. april. Så kjører vi til Runde i Møre og Romsdal før vi parkerer ved NKK utstillingen i Ålesund den 5 og 6. mai.

 7-9. mai holder jeg kurs for medlemmer i Ålesund i forhandlingsteknikk. Så går ferden videre gjennom Sverige og til Danmark for å delta på kennelklubb utstilling i Roskilde. Basika’s Candle In the Wind «Karma» (bilde) er påmeldt noen utstillinger sammen med våre Chihuahua og Mari sin Mops «Stella».

Dette innlegget ble publisert i Frontside. Bokmerk permalenken.

1 svar til Ferie og jobb kan kombineres.

  1. Kirsten sier:

    Dere får ha lykke til og ferie 🌞 vakre Karma ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *