Om oss!

Kennel Basika ble etablert i 2007!

Vi har hatt hunder rundt oss nesten bestandig, men var noen år uten da barna var små. Kai fikk schæfertispe i 1979 som var med nesten overalt og Sissel hadde en Berner Sennen. Når barna var blitt eldre ønsket vi å få oss en hund som kunne dra oss mer ut i skogen og på fjellet. Tilfeldighetene ville at det skulle bli en dalmatiner og vi kjøpte vår første fra kennel Lovinda på Sotra ved Bergen i år 2000. Rasen fasinerte oss og vi ble med på noen hundeutstillinger og fant da ut at vi likegodt kunne få en hund til og kjøpte en tispe fra samme kennel.

Vi fikk oss også en litt mindre rase med Chinese Crested – Kinesisk nakenhund. Her fikk vi to kull og flotte valper. Dessverre fant vi for mange useriøse oppdrettere av rasen som ikke var opptatt av helse. Vi valgte derfor å skifte rase og valget ble Chihuahua.
I 2011 den 18. mai fikk vi vårt første dalmatiner kull og 8 flotte hunder. Vi valgte å beholde 2 i egen kennel. Tre av valpene tok NKK kennel cert før fylte 2 år og alle tre er i dag norsk champion. To av disse hundene ble norsk vinner og har blitt Nordisk champions.

I 2016 fikk vi tilbud om å ble deleier i en flott Chinese Crested Powder Puff. Hun var så flott at vi måtte få henne inn i vår kennel. Håper på flott utvikling og kanskje er vi tilbake med oppdrett på rasen igjen.

email3

Kontakt oss gjerne på E-post: kai.christoffersen@elogit.no

Eller mobil 406 00 978

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *